toptane toptane .

toptane

بهترین وکیل در تهران کیست؟


برای حل هر یک از مشکلات حقوقی خود می توانید از یک وکیل معتبر کمک بگیرید تا مشکل تان به سرعت حل شود و برطرف گردد؛ لازم به ذکر است که همه افراد در طول زندگی خود دچار مشکلات حقوقی شده اند و کمتر کسی پیدا می شود که به دادگاه رجوع نکرده باشد؛ از این رو با یافتن بهترین وکیل در تهران می توانید از شر بسیاری از مشکلات خلاص شوید و به آرامش برسید.
بهترین وکیل در تهران با صبر و حوصله کافی که دارد می تواند به تک تک پرونده ها به خوبی رسیدگی کند؛ بهترین وکیل کسی است که می تواند بسیاری از اختیارات قانونی یک پرونده را به نیابت از موکل خود داشته باشد و با تلاش و پشتکار خود اقدام به رفع مشکلات فرد کند.
همان گونه که می دانید بهترین وکیل خانواده در تهران وظایف بسیار زیادی دارد که آن ها از دادگاه اساسی فراتر می باشند؛ برخی از وظایف ایشان شامل تحقیق کردن در رابطه با اطلاعات، تهیه کردن اسناد و اطلاعات، واسطه شدن در اختلافات و ارائه دادن مشاوره حقوقی به مشتری های خود در مورد حقوق قانونی شان و … است که باید به خوبی انجام شوند.
ویژگی های بهترین وکیل در تهران
بهترین وکیل در تهران باید از ویژگی ها و خصوصیات منحصر به فردی برخوردار باشد و بتواند وظایف خود را به خوبی انجام دهد؛ ویژگی های یک وکیل معتبر به شرح زیر است :
صادق و درست کار بودن
اختیارات و حدود خود را در وکالت رعایت کند.
اسرار موکل خویش را حفظ کند.
در صورت تعقیب دعوی باید مراقبت و پیگیری لازم داشته باشد.
باید مصلحت موکل را در نظر بگیرد.
نسبت به موکلین خویش احساس وفاداری داشته باشد.
بین دو طرف پرونده، سازش به وجود آورد.
چند نوع وکالت وجود دارد؟
وکالت انواع مختلفی دارد که در ادامه آن ها را برای شما نام خواهیم برد و توضیح مختصری خواهیم داد :
وکالت قضایی: در این نوع وکالت می توان امور قضایی موکل را انجام داد که به دانش و تخصص کافی نیاز دارد؛ این نوع وکالت به وکیل دادگستری سپرده می شود.
وکالت مقید: در این نوع وکالت موکل سعی دارد که با انجام یک عقد قرارداد، امور و مشکلات خود را به دست وکیل مورد نظر بسپارد؛ در این نوع وکالت، وکیل تنها می تواند امور تعیین شده را در اختیار داشته باشد.
وکالت ساده: در این وکالت، وکیل باید نسبت به انجام دادن امور سپرده شده توسط موکل در زمان دلخواه عزل شود.
وکالت مطلق: موکل به وکیل مورد نظر خود این اجازه را می دهد که امور توافق شده را انجام دهد؛ در حقیقت موکل به نوعی انجام هر یک از امور خود را به وکیل مربوطه می سپارد.
وکالت عادی: در عقد این نوع وکالت نامه بین دو طرفین، نیازی به مراجعه به دفاتر رسمی نیست و تنها با نوشتن یک قولنامه انجام می گیرد.
وکیل غیر قضایی: در این صورت یک نفر امور اداری خود را به یک نفر دیگر می سپارد تا پیگیری کند.
وکیل تام الختیار: در این نوع وکالت، وکیل دیگر نیاز به اجازه گرفتن از موکل خود برای انجام امور ندارد.
وکالت بلاعزل: وکالتیست که موکل اجازه فسخ قرارداد و عزل وکیل را ندارد.
وکالت نامه رسمی: در این نوع وکالت نامه بین موکل و وکیل یک قرار داد عقد می گردد که باید در دفاتر رسمی ثبت گردد.


برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۲ دی ۱۴۰۱ساعت: ۰۲:۴۷:۵۹ توسط:mbina موضوع: نظرات (0)